duminică, 6 ianuarie 2013

Prajitura cu cocos si lamaie


Ingrediente
  • Blat
  • 3 albusuri
  • 200 gr zahar
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 100 gr nuca de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf cutit sare
  • Crema:
  • 1 plic praf crema de lamaie
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • Pentru ornat:
  • 50 gr nuca de cocos
  • 1 picatura colorant alimentar galben
 Mod de preparare:
Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam apoi zaharul si mai mixam cateva minute. Adaugam laptele apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos.Turnam intr-o tava mai mica tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 20-25 min.Scoatem din cumptor si lasam la racit.Intre timp mixam praful de crema amestecat cu zaharul pudra si laptele rece. Mixam pana devine o crema consistenta.Intindem crema peste blatul racit si nivelam. Presaram deasupra nuca de cocos colorata.Dam la frigider pana la servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu