joi, 10 ianuarie 2013

TORT CU TREI CREME


INGREDIENTE
Pentru blatul maro:

·         oua
·         150 g zahar
·         120g faina
·         30 g cacao
·         ½ pachet praf de copt
Blatul Galben:
·         5 oua
·         150 g zahar
·         150 g faina
·         ½ praf de copt
Crema de Ciocolata:
·         2 pachete budinca de ciocolata
·         600 ml lapte
·         5 linguri zahar
·         250 g unt
·         40g biscuiti macinati
·         3-4 linguri rum
Crema de Vanilie:
·         1 plic budinca de vanilie
·         300 ml lapte
·         3 linguri zahar
·         120 g unt
·         3 pachetele zahar vanilat
Crema de Frisca
·         2 pachete budinca cu gust de frisca
·         600 ml lapte
·         5 linguri de zahar
·         250 g unt

MOD DE PREPARARE RETETA TORT CU TREI CREME

Tapetam o forma de tort cu margine detasabila.
Blatul Maro:
Frecam ouale intregi cu zaharul si apoi adaugam celelalte ingedient pe rand. Turnam compozitia in tava de tort si il dam la cuptor pt 25 de minute.
La fel vom proceda si cu blatul galben
Crema de Cacao:
Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit de tot, adaugam unutul, romul si biscuitii macinati
Crema de Vanilie:
Fierbem pudinca cu zaharul, cand s-a racit de tot adaugam untul si zaharul vanilat
Crema de frisca:
Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit adaugam untul
Cand s-au racit blaturile letaiem in doua parti egale
 Dedesubt punem un strat de blat de cacao peste care adaugam crema de cacao. Urmeaza blatul galben peste care adaugam crema de vanilie (din crma mai pastram o parte). Urmeaza inca un blat galben peste care adaugam crema de cacao si deasupra adaugam blatul maro. Cu crema de vanilie ramasa ungem tot tortul. Se adauga peste tort toata crema de frisca.
                       Ornam cu ciocolata razuita. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu