Tészta:60 dkg liszt,1 csomag sütőpor,1
csomag vaníliás cukor,15 dkg cukor,15 dkg zsír,200 g tejföl,1 tojás.Krém:3
csomag csokoládés pudingpor,8 dl tej,6 evőkanál kristálycukor,2 evőkanál rum,20
dkg porcukor,20 dkg margarine,2 evőkanál kakaópor.Máz:10 dkg ét
tortabevonó,10 dkg fehr csokoládé,csokidara,kevés étolaj.A tészta hozzávalóit
összeállítjuk, és a tepsi hátulján 3 lapot sütünk belőle. A pudingport a tejjel
és a kristálycukorral felfőzzük, kihűtjük, majd belekeverjük a rumot. A
margarint a porcukorral és a kakaóporral könnyű habosra kikeverjük, és
hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz. Szép simára kikeverjük, majd megtöltjük vele a
lapokat. Az olvasztott csokoládékkal díszítjük.Szeletelés előtt hagyjuk állni
legalább egy napot.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu