luni, 29 aprilie 2013

Kincsesbánya süti



6 tojásos piskóta,baracklekvár,kb. 21 db babapiskóta,8 dl tej,2 csomag vaníliás pudingpor,25 dkg margarin,20 dkg porcukor,1 rumaroma,3 dl habtejszín.Megsütjük a piskótát. Ha kihűlt, baracklekvárral megkenjük és kirakjuk babapiskótákkal jó sűrűn egymás mellé, majd a kenőtollat rumba mártogatjuk és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat. 8 dl tejjel elkészítünk 2 csomag vaníliás pudingot, a lényeg hogy jó sűrű legyen. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótákra, majd a tetejére felverjük a tejszínt, és azt is rásimítjuk.Igazán nagyon finom és mutatós sütemény, akár ünnepre is.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu