Feher piskota:
5 tojas feherje
5 kanal cukor
5 kanal borviz
10 dkg mandula
1 uveg meggy
5 kanal liszt
½ sutopor
A tojasfeherjet kemeny habba verjuk es ovatosan bele kavarjuk
a tobbi kellekeket es megsutjuk.
Barna
piskota:
5 tojas
5 kanal viz
5 kanal olaj
5 kanal cukor
5 kanal liszt
3 kanal kakao
½ sutopor
A tojassargajat osszekeverjuk a cukorral,vizzel,meg
kakaoval,utanna hozzaadjuk lassan az olajat meg sutoport es a vegere hagyuk a
lisztet.A tojasferherjet felverjuk kemeny habba es ovatosan hozzaadjuk a tojassargakhoz.
Krem:
5 tojas sargaja
10 kanal cukor
2 kanal tej
1-2 vaj
2 vanilia cukor.
A tojassargakat osszekeverjuk a cukorral,vanilia cukorral es a
2 kanal tejjel es goz folott megfozzuk.Mikor kihult hozza adjuk a
margarint.Tetejere csoki glazurt es
pergelt mandulat szorunk.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu