Ingrediente
- Blat
- 3 albusuri
- 200 gr zahar
- 3 linguri lapte
- 3 linguri faina
- 100 gr nuca de cocos
- 1 lingurita praf de copt
- un varf cutit sare
- Crema:
- 1 plic praf crema de lamaie
- 250 ml lapte
- 3 linguri zahar pudra
- Pentru ornat:
- 50 gr nuca de cocos
- 1 picatura colorant alimentar galben
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi52FVCAIo78mwaU2vwtbqHf6Zd6PFo49VCh6xj7pLXZOWe26CsjqVQl8r81HMjYtc07sMIVs4M7IotVFb8-OvMvMX5VtP8SIN-FLeAvkB-v7tC51jh7sBSe4Z5W5_oWP9yPn_nfel0KeoP/s320/508x318_prajitura-cu-cocos-si-lamaie-196410.jpg)
Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam apoi zaharul si mai mixam cateva
minute. Adaugam laptele apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si
nuca de cocos.Turnam intr-o tava mai mica tapetata cu hartie de copt si dam la
cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 20-25 min.Scoatem din cumptor si
lasam la racit.Intre timp mixam praful de crema amestecat cu zaharul pudra si
laptele rece. Mixam pana devine o crema consistenta.Intindem crema peste blatul
racit si nivelam. Presaram deasupra nuca de cocos colorata.Dam la frigider
pana la servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu