Pentru blatul maro:
·
150 g zahar
·
120g faina
·
30 g cacao
·
½ pachet praf de copt
Blatul Galben:
·
5 oua
·
150 g zahar
·
150 g faina
·
½ praf de copt
Crema de Ciocolata:
·
2 pachete budinca de ciocolata
·
600 ml lapte
·
5 linguri zahar
·
250 g unt
·
40g biscuiti macinati
·
3-4 linguri rum
Crema de Vanilie:
·
1 plic budinca de vanilie
·
300 ml lapte
·
3 linguri zahar
·
120 g unt
·
3 pachetele zahar vanilat
Crema de Frisca
·
2 pachete budinca cu gust de frisca
·
600 ml lapte
·
5 linguri de zahar
·
250 g unt
MOD DE PREPARARE RETETA TORT CU TREI CREME
Tapetam
o forma de tort cu margine detasabila.
Blatul
Maro:
Frecam
ouale intregi cu zaharul si apoi adaugam celelalte ingedient pe rand. Turnam
compozitia in tava de tort si il dam la cuptor pt 25 de minute.
La
fel vom proceda si cu blatul galben
Crema
de Cacao:
Fierbem
pudinca cu zaharul sic and s-a racit de tot, adaugam unutul, romul si biscuitii
macinati
Fierbem
pudinca cu zaharul, cand s-a racit de tot adaugam untul si zaharul vanilat
Crema
de frisca:
Fierbem
pudinca cu zaharul sic and s-a racit adaugam untul
Cand
s-au racit blaturile letaiem in doua parti egale
Dedesubt
punem un strat de blat de cacao peste care adaugam crema de cacao. Urmeaza
blatul galben peste care adaugam crema de vanilie (din crma mai pastram o
parte). Urmeaza inca un blat galben peste care adaugam crema de cacao si
deasupra adaugam blatul maro. Cu crema de vanilie ramasa ungem tot tortul. Se
adauga peste tort toata crema de frisca.
Ornam cu ciocolata razuita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu