marți, 25 septembrie 2012

Prajitura cu nuca de cocos si friska




Pt blat ai nevoie de :
5 albusuri
200 g zahar
100 g nuca de cocos
1 praf de copt stins cu lamaie
5 linguri faina
100 ml lapte
Pt crema ai nevoie de:
5 galbenusuri
100 g zahar
1 budinka de vanilie sau de capsune
3 linguri faina
750 ml lapte
200 g unt
Cum procedezi pt blat:
Bati albusurile spuma cu zaharul  apoi adaugi nuca de cocos,
praful de copt stins cu zeama de lamaie si faina.
Torni compozitia in tava tapetata cu faina si coci la foc potrivit.
Cand este coapta ,cald fiind o insiropezi cu laptele rece.
Cum procedezi pt crema:
Amesteci galbenusurile cu zaharul,
adaugi praful de budinka,faina si laptele,apoi fierbi compozitia pe aburi.
Cand e rece o amesteci cu untul.Pe blatul rece intinzi crema ,apoi tai prajitura in patrate.
Deasupra fiecarei pui putina friska si o visina sau capsuna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu