marți, 25 septembrie 2012

Puncsos szelet



A piskótához:12 db tojás,12 evőkanál liszt,12 evőkanál cukor,1 cs. Sütőpor
A krémhez:2 cs. puncsos pudingpor / 80g /,8 dl tej,20 dkg porcukor,5 dkg mazsola,1 ü. Rumaroma,25 dkg margarin
A díszítéshez:tejszínhab,Reszelt étcsokoládé
Előkészítés:A mazsolát beáztatjuk a rumaromába.Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni.A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot.A margarint habosra keverjük a maradék cukorral.
Elkészítés:A langyosra hűlt pudingot és a mazsolát az aromával együtt lassan a margarinhoz keverjük.A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is kenünk vékonyan a krémből.Tejszínhabbal és a reszelt csokoládéval díszítjük. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu