Hozzávalók
Krém :1 cs.
vaníliás pudingpor,3 dl tej,25 dkg cukor,20 dkg Rama,50 dkg gesztenyemassza,pici
rum
Tetejére :5-6 dl tejszín,2 csomag habfixáló
Elkészítés
A tészta
hozzávalóit, mint a piskótát összekeverjük, és megsütjük. A pudingport 3 dl
tejben, 10 dkg cukorral sűrűre főzzük, hűtjük. A Ramát a többi cukorral habosra
keverjük, hozzáadjuk a puha, átpaszírozott gesztenyét, és a kihűlt
pudingkrémet. Pici rummal ízesíthetjük. A krémet a kihűlt tésztára kenjük,
hűtőbe tesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és a
habfixálót. Egyenletesen a megdermedt gesztenyekrémre simítjuk. 2-3 diónyi
gesztenyemasszát még az elején fagyasztóba teszünk, ezt reszeljük a
tejszínhabra a végén.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu