duminică, 23 decembrie 2012

Prăjiturele cu ciocolată şi nucă de cocos


Ingrediente
    200 g biscuiti digestivi
    100 g unt
    60 g ciocolată
    1 ou
    100 g nucă de cocos
    40 g nuci pecan
Pentru crema
    200 g zahăr pudră
    40 g unt
    1 lingură vanilie
    2 linguri cu amidon
    3 linguri cu lapte
Pentru topping
    100 g ciocolată
    15 g unt

Mod de preparare

1.Zdrobeşte biscuiţii. Topeşte la bain-marie ciocolata împreună cu untul, încorporează oul bătut, nuca de cocos şi nucile pecan zdrobite. Pune compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace pentru 12 minute. Lasă să se răcească în tavă.

2.Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până se transformă într-o cremă fină şi spumoasă. Toarn-o peste blatul de biscuiţi şi nivelează. Dă la frigider pentruo oră.

3.Pentru topping, topeşte pe baie de aburi ciocolata, încorporează apoi untul şi amestecă bine. Lasă să se răcească şi toarnă compoziţia în tavă, peste cremă. Ţine la frigider până se întăreşte, apoi taie în pătrate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu