Ingrediente:
BLATUL:
5 oua,
320 gr zahar,
14 linguri mari
coca-cola
coca-cola 1 praf de
copt, 1-2 linguri mari cacao, 200 gr faina.
250 gr margarina Rama
Maestro
150 gr nuca de cocos
Preparare:
Albusurile cu praful de copt se bat spuma bine, se adauga apoi
zaharul treptat, apoi galbenusele si coca-cola, iar la sfarsit se adauga faina
si caca Dupa ce punem faina ,se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se pune
blatul la cuptor.
Crema:
Cam jumatate din
cantitatea de lapte se pune la fiert, iar cealalta jumatate se amesteca cu
celelalte ingrediente.
Cand laptele de pe foc
fierbe, se adauga amestecul si se fierbe pe abur. Dupa ce s-a facut, se lasa sa
se raceasca, dupa care adaugam 250 gr margarina si 150 gr cocos si se amesteca
bine totul..
Blatul nu foarte cald
se taie in jumatate si se umple cu aceasta crema.
Deasupra se orneaza cu
ciocolata topita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu