Pt blat ai nevoie de:
5 galbenusuri,200 g zahar.10 linguri apa.1 praf de copt,200 g
faina
Cum procedezi pt blat:
Freci galbenusurile cum zaharul foarte bine apoi bati cu telul
timp de 20 de minute,
adaugand treptat cele 10 linguri de apa.Odata cu apa
incporporezi faina si praful de copt.
Coci blatul in tava unsa cu unt si
tapetata cu faina.
Pt crema ai nevoie de:
1 cana lapte,100 g nuca macinata sau nuca de cocos,2 linguri
faina,200 g unt sau margarina
Cum procedezi pt crema:
Amesteci bine faina cu nucile torni incet laptele,apoi pui la
fiert si lasi pana se ingroasa.
Dai apoi compozitia la rece.Separat freci spuma
untul sau margarina si incorporezi crema.
Pt glazura ai nevoie de:
5 albusuri,200 g zahar,1 ciocolata mica.
Cum procedezi pt glazura:
Pe baie de aburi bati cu telul albusurile cu zaharul pana se
ingroasa.
Asezi blatul ,intinzi crema si torni glazura rece peste care razi
ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu