Ingrediente :
Pentru blat:-5 oua,
-130 g zahar pudra,
-130 g faina,
-1/2 praf de copt,
Pentru crema:
-2 plicuri budinca cu gust de frisca,
-600 ml lapte,
-7-8 linguri de zahar,
-250 g margarina Rama,
-4 banane,
-100 g gem de caise,
Pentru glazura:
-150 g ciocolata de
menaj(mar0),
-50 g ciocolata de menaj(alba),
-2 linguri ulei,
Mod de preparare:Blatul:albusurile
se bat spuma,se adauga zaharul pudra,apoi faina amestecata cu praful de copt.Se
toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,si se coace in
cuptorul preincalzit cca.20-25 de minute. Crema:se prepara
budinca conform instructiunilor de pe ambalaj(doar cu mai putin lapte),cand se
raceste budinca se amesteca cu margarina.Blatul se unge cu gemul de caise,se
taie bananele in jumatate(pe lungime) si se aseaza peste gem,apoi deasupra se
intinde crema. Glazura:se topeste ciocolata maro cu 1 lingura de
ulei si se intinde peste crema,apoi se procedeaza la fel si cu cea alba,si se
picura peste ciocolata maro,astfel glazura devenind mai interesanta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu