Ingrediente
pt blat:
7oua
150g zahar
150g faina+1plic praf de copt
2plicuri cappuccino(un plic are 12,5 g)
50g nuci macinate
crema
3oua
225g zahar
5plicuri cappuccino
1pachet de 250g margarina Rama Maestro
in plus
2plicuri frisca vegetala
350ml lapte
Mod de preparare:
prima
data incalzim bine cuptorul si pregatim o tava de 32x40cm cu hartie de
copt.
separam apoi cele 7 oua si batem albusele spuma tare .
adaugam zaharul si
batem in continuare.intr-un castonel amestecam
faina cu praful de copt si
cappuccino. turnam galbenusele peste albuse si batem usor.
apoi amestecul de
faina+praf de copt si cappuccino.
iar la final nuca -o parte macinata o parte
taiata.
se toarna compozitia rezultata in tava pragatita si se coace la foc
potrivit vreo 40
se lasa apoi sa se raceasca.
intre timp pregatim crema
ouale intregi si zaharul se pun intr-un castron si apoi pe o
cratita cu apa.
se freaca pe cateva minute apoi se torna cantitatea de
cappuccino.
se freaca vreo 15minute pina avem o crema care se lasa sa se
raceasca complet.
se amesteca apoi cu untul frecat spuma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu