A piskótához:12
db tojás,12 evőkanál liszt,12 evőkanál cukor,1 cs. Sütőpor
A krémhez:2
cs. puncsos pudingpor / 80g /,8 dl tej,20 dkg porcukor,5
dkg mazsola,1 ü. Rumaroma,25 dkg margarin
A díszítéshez:tejszínhab,Reszelt
étcsokoládé
Előkészítés:A
mazsolát beáztatjuk a rumaromába.Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni.A
tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot.A margarint habosra keverjük a
maradék cukorral.
Elkészítés:A
langyosra hűlt pudingot és a mazsolát az aromával együtt lassan a margarinhoz
keverjük.A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is
kenünk vékonyan a krémből.Tejszínhabbal és a reszelt csokoládéval díszítjük.
Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu