Hozzavalok
a tesztahoz: 4 db tojas , 20 dkg Rama
sutőmargarin, 10 dkg porcukor, 10 dkg kristalycukor, 15 dkg liszt,3.5 dkg
kakaopor, keshegynyi sutőpor
A
habhoz: 20 dkg porcukor, 4 db tojasfeherje
A
mazhoz: 5
dkg porcukor,3 dkg kakaopor, 3 evőkanal viz, 10 dkg Rama sutőmargarin
Elkészítés: 1. A puha margarint habosrakeverjük a
porcukorral, majd hozzáadjuka tojások sárgáját. A fehérjét a
kristálycukorralhabbá verjük, majd a maradék átszitálttészta alapanyaggal
összekeverjük.2. A tésztát egy margarinnal kikent, belisztezett 25x35 cm-es
tepsibe simítjuk.Előmelegített sütőben 210°C-on 15-20percig sütjük.3. Eközben a
hab hozzávalóit gőz felett felverjük,és a langyosra hűlt tésztára kenjük.Miután
megdermedt, bevonjuk csokoládémázzal.4. A csokoládémázhoz egy kis
lábasbanfelforraljuk a vizet és a margarint, majda többi hozzávalót is
hozzáadva folyamatoskeverés közben összefőzzük. Kihűlve tálaljuk.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu