Ingrediente: Aluat:
250 gr margarina
rama,4 oua,175 gr zahar,300 gr faina,1 praf de copt,150 ml lapte,2 linguri
cacao.
Crema:300 gr ananas din compot,300 ml lapte,1 budinca de
vanilie,200 gr margarina rama,200 gr branza dulce de vaca,100 gr zahar.
Mod de preparare: Aluat:Margarina care a fost tinuta la
temperatura din bucatarie se amesteca bine cu zaharul si galbenusurile,Adaugi
apoi treptat laptele in timp ce mixezi bine,pe urma se adauga faina amestecata
cu praful de copt.Se pune in tava tapetata cu hartie de copt jumatate din
cantitatea de aluat.Cealalata jumate se amesteca cu cacaua si apoi se intinde
in strat uniform peste compozitia alba.Se aseaza bucatile de ananas in sir
lasand spatii intre siruri.Se coace 40 min la foc mediu.
Crema: Laptele se fierbe impreuna cu budinca,se lasa sa se
raceasca,Se amesteca margarina cu zaharul apoi se amesteca cu budinaca rece si
adaugam si branza de vaci.Se intinde crema peste prajitura rece si se da la
frigider 2-3 ore inainte de a fi portionata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu