oua 9 buc
zahar 9 lg
nuca de cocos 3 lg
cacao 1 lg
Crema
budinca de vanilie 2 plicuri
lapte 600 ml
margarina 125 gr
zahar 12 lg
esenta de vanilie
zaharul caramel
zahar 300gr
apa 100 ml
apa 100 ml
Decor
ciocolata alba 100g
Preparare foi
Se separa ouale ,albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac
spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar .Se amesteca albusurile cu
galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos .Compozitia
obtinuta se imparte in 3.O parte o coloram cu cacao iar doua raman albe.
Le coacem pe hartie de copt.
Le coacem pe hartie de copt.
Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul
caramel si le lasam sa se intareasca.
Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar
dupa ce s-a racit adaugam margarina Rama si spumam cu mixerul.
Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus
adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul
in interior.Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata alba .
Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta
Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu