·
2 cani nuca prajita
·
7 albusuri
·
7 linguri zahar
·
7 linguri nuca macinata
·
3 linguri faina
·
1 plic praf de copt
·
1 pachet de biscuiti
crema:
·
400 g crema de ciocolata din comert
·
500 ml frisca batuta
·
7 galbenusuri
·
7 linguri zahar
MOD DE
PREPARARE
Ungi o tava cu margarina si pui nuca prajita,atat cat sa acopere
toata suprafata tavii.Pregatim blatul din 7 albusuri batute cu 7 linguri
zahar,7 linguri de nuca macinata,cele 3 linguri de faina si praful de copt.
Torni compozitia obtinuta peste nuca din tava si o dai la
cuptor.
Cand e copt blatul il rastorni si pui peste el crema de
ciocolata,apoi asezi biscuitii inmuiati in cafea.
Cele 7 galbenusuri le amesteci cu 7 linguri de zahar si cu 3
linguri apa,le pui pe baie de aburi si le fierbi pana se ingroasa putin.
Cand e gata lasi amestecul la racit ,apoi pui frisca batuta si
amesteci bine pana la omogenizare.
Pui crema peste biscuiti ornezi prajitura cu cacao,lasI la
frigider 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu