Ingrediente
200 g biscuiti digestivi
100 g unt
60 g ciocolată
1 ou
100 g nucă de cocos
40 g nuci pecan
Pentru crema
200 g zahăr pudră
40 g unt
1 lingură vanilie
2 linguri cu amidon
3 linguri cu lapte
Pentru topping
100 g ciocolată
15 g unt
100 g unt
60 g ciocolată
1 ou
100 g nucă de cocos
40 g nuci pecan
Pentru crema
200 g zahăr pudră
40 g unt
1 lingură vanilie
2 linguri cu amidon
3 linguri cu lapte
Pentru topping
100 g ciocolată
15 g unt
Mod de preparare
1.Zdrobeşte biscuiţii.
Topeşte la bain-marie ciocolata împreună cu untul, încorporează oul bătut, nuca
de cocos şi nucile pecan zdrobite. Pune compoziţia într-o tavă tapetată cu
hârtie de copt şi coace pentru 12 minute. Lasă să se răcească în tavă.
2.Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până se transformă într-o cremă fină şi spumoasă. Toarn-o peste blatul de biscuiţi şi nivelează. Dă la frigider pentruo oră.
3.Pentru topping, topeşte pe baie de aburi ciocolata, încorporează apoi untul şi amestecă bine. Lasă să se răcească şi toarnă compoziţia în tavă, peste cremă. Ţine la frigider până se întăreşte, apoi taie în pătrate.
2.Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până se transformă într-o cremă fină şi spumoasă. Toarn-o peste blatul de biscuiţi şi nivelează. Dă la frigider pentruo oră.
3.Pentru topping, topeşte pe baie de aburi ciocolata, încorporează apoi untul şi amestecă bine. Lasă să se răcească şi toarnă compoziţia în tavă, peste cremă. Ţine la frigider până se întăreşte, apoi taie în pătrate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu