·
1 blat de ciocolata cu 3 nivele (eu l-am cumparat)
·
5-6 banane
·
sirop de visine din compot
·
800 ml frisca
·
1 plic de gelatina
·
1 plic de intaritor ptr frisca
·
3 plicuri de zahar vanilat
·
bucatele de ciocolata ptr ornat
MOD DE PREPARARE
Se
inmoaie gelatina. Se amesteca iaurtul cu 2 plicuri de zahar vanilat.Se dizolva
gelatina, se amesteca cu iaurtul si se da la frigider sa se intareasca.
Se
decojesc bananele si se taie felii.Se insiropeaza pe rand feliile de blat cu
sirop de visine si se aseaza pe primul nivel feliile de banane unele langa
altele.
Se
bate 400 ml de frisca cu mixerul, apoi se amesteca cu iaurtul si se umplu
feliile de blat cu aceasta crema. Se pune tortul in frigider ptr aprox. 3 ore.
Se
bate restul de frisca cu intaritorul si zaharul vanilat ramas si se imbraca
tortul cu ea. Se presara bucatele de ciocolata si se orneaza eventual cu felii
de banane.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu